Ντόρα Πάλλη


Βράβευση νικητών Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας,  με πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, από διάφορα σημεία του πλανήτη.

Οι χιλιάδες δρομείς που είχαν εγγραφεί τόσο στα 5χλμ. όσο και στο μαραθώνιο δεν πτοήθηκαν από την κακή πρόβλεψη του καιρού βρέθηκαν κανονικά στη γραμμή εκκίνησης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τερματίζοντας με βροχή και αέρα. Την ίδια ώρα άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων δημιουργώντας για μία ακόμη φορά μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Ντόρα Πάλλη, με μεγάλη συγκίνηση, βράβευσε τους άνδρες νικητές του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Στην πρώτη θέση από την Κένυα ο Komen John Kipkorin, στην δεύτερη θέση ο Muhitira Felicien από το Μπαχρέιν  και στην τρίτη θέση ο καταπληκτικός Έλληνας αθλητής Κωνσταντίνος Γκελαούζος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους και την υπερπροσπάθεια. Συγχαρητήρια στο ΣΕΓΑΣ για την εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση.

0 comments

By