Ντόρα Πάλλη


Υποψήφια με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών θα είναι η Ντόρα Πάλλη

Μητσοτάκης Ντόρα Πάλλη υποψήφια Νότιου τομέα Β Αθηνών

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.
Με αίσθημα ευθύνης στρατεύομαι στον αγώνα για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας. Τα «έργα και ημέρες» του κ. Τσίπρα έχουν αποδειχθεί επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, αλλά και για την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.
Για ακόμη μία φορά, η παράταξη μας είναι αυτή που καλείται να συγκρουστεί με τις ιδεοληψίες και τις παθογένειες που κρατούν την πατρίδα μας στάσιμη, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στην ανάπτυξη και την ευημερία.
Οι κάτοικοι των Νοτίων έρχονται, σήμερα, αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή αδιαφορία. Αδιαφορία που αντικατοπτρίζεται στην τραγική εικόνα του «Ελληνικού», στην κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, στις παλινωδίες ως προς την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, καθώς και στις «αόρατες», για την Κυβέρνηση, περιοχές της Καισαριανής, του Ζωγράφου και του Βύρωνα.
Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση που θα διαμορφώσει την Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε»

0 comments

By