Ντόρα Πάλλη


Διεξάγεται για 8η χρονιά ο πανελλήνιος ψηφιακός διαγωνισμός «Λέμε όχι στο σχολικό και το διαδικτυακό εκφοβισμό» με την επιστημονική επιμέλεια της Ντόρας Πάλλη.

Ο 8ος ψηφιακός Διαγωνισμός «Λέμε όχι στο σχολικό και το διαδικτυακό εκφοβισμό» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα: Ένα πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας 2020-2021».

Ο Διαγωνισμός «Λέμε όχι στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό » / “Say no to bullying and cyberbullying” είναι ένα πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας βασισμένο στις αξίες του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό Διαγωνισμό βίντεο που διενεργούν από κοινού το British Council και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το οποίο συνεχίζεται για όγδοη συναπτή χρονιά με την συμμετοχή μαθητών και σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της πέμπτης και της έκτης Δημοτικού καθώς και των τριών τάξεων του Γυμνασίου (10 – 15 ετών) σε όλα τα σχολεία εντός Ελλάδας. Φέτος για πρώτη φορά, υπάρχει η δυνατότητα ατομικής συμμετοχής  στην ενότητα καλλιτεχνική δημιουργία.

 

0 comments

By